ZZP.

Geen tijd en een klein budget?

Voor starters en menig ZZP-er is het doorgaans niet haalbaar om direct grootscheeps uit te pakken met marketing. Diep doordachte huisstijlen met uiteenlopende PMS kleuren en een goed uitziende moderne website lijken een vergezicht.

Voor ‘niets’ gaat de zon immer op, maar JAM16 vind hier zeker een goede oplossing voor. Wij zijn van mening dat de wereld met een klein beetje meer inzet er mooier uit kan zien, dus ook jouw bedrijf. Bekijk hieronder de mogelijkheden, want wij willen je graag professioneel verder helpen mét kwaliteit.

Logo Design

Een goed logo is het halve werk. Je wilt immers voorbij het ‘doorsnee’ verhaal, maar zeker ook je publiek inspireren.

Door iets meer aandacht te besteden aan het design kan je in het bezit komen van een uniek en krachtig logo in vector, jpg, en png transparant formaat. Met 1 correctieronde kan je het concept zelfs geheel naar eigen hand zetten. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang je logo binnen een paar dagen!

Visitekaart 'Plus' Design

Wellicht heb je al een logo dat je online gebruikt en wil je een stap verder gaan. Dat kan een eigenzinnige visitekaart opleveren, waarbij deze stijl compleet wordt doorvertaald op je briefpapier en envelop.

Het is mogelijk om deze drie items afzonderlijk of geheel bij ons te bestellen, inclusief 1 correctieronde en exclusief drukkosten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Web Design

Je bent net gestart en wilt een website die niet uit de vorige eeuw lijkt te zijn geteleporteerd? Waarom zou je ook. Er zijn moderne template oplossingen te vinden met een beheersysteem, zoals WordPress of Wix.

Wij richten een website voor je in, jij hoeft enkel de content bij te houden. Huisstijl, beeld en typografie zorgen voor de onderscheiding. Neem contact op voor je wensen en ontvang een indicatie.

Samenstelling

Je neemt met minder geen genoegen en wilt een combinatie aan bedrijfsuitingen hebben. Maar wel minimaal een logo, visitekaart en een bedrijfswebsite.

Wil je echt flink uit de band springen dan schakelen we met gemak op naar een breder pakket met o.a. concept ideëen, complete kantooruitingen, advertenties, posters, buitenreclame, en meer. Neem contact op voor alle details en krijg deze items in ’the pocket’!