NON-PROFIT.

Wij helpen je mee om de wereld te verbeteren

Goede doelen en wereldverbeteraars hebben bij ons een streepje voor. Zo helpen wij o.a. christelijke organisaties om hun communicatie on- en offline kwalitatief tot stand te brengen. Wij hebben de expertise en knowhow en die willen we niet enkel voorbehouden aan grote corporate merken.

Dat betekent ook dat we speciale tarieven hanteren om de drempel voor deze organisaties weg te halen. JAM16 heeft de overtuiging dat kwaliteit voor iedereen beschikbaar moet zijn, maar zeker voor organisaties die veelal met vrijwilligers werken binnen krappe budgetten met een belangrijke maatschappelijke opdracht.

Huisstijl Design

Een goed logo is het halve werk. Je wilt immers voorbij het ‘doorsnee’ verhaal, maar zeker ook je publiek inspireren.

Vaak moet men door onderbudgettering genoegen met minder nemen. JAM16 biedt zijn expertise aan om in minder tijd toch professionele kwaliteit te kunnen leveren, waardoor ‘minder’ ineens meer betekent. De opties zijn weliswaar niet grenzeloos, maar het resultaat is minimaal van niveau. Informeer voor de mogelijkheden

Drukwerk Design

Non-profits kunnen wat langer dan nodig is met een ‘oudere’ uitstraling opereren. Dat hoeft nu niet meer zo te zijn.

Wij denken extra met je organisatie mee om de identiteit op te strakken naar de huidige maatstaven. Inmiddels wil je de millenium generatie ook bereiken en die kunnen wel extra inspiratie gebruiken. Helaas is kwaliteit niet gratis, maar met onze expertise en jullie visie kunnen we efficiënt een mooie organisatie uitstraling verzorgen.

Web Design

Je hebt een mooie organisatie maar bezit een website die niet meer voldoet aan de moderne maatstaven? De wereld draait nu sneller door. Er zijn inmiddels moderne template oplossingen te vinden met een beheersysteem, zoals WordPress of Wix.

Wij richten een website voor je in, jij hoeft enkel de content bij te houden. Huisstijl, beeld en typografie zorgen voor de onderscheiding. Neem contact op voor meer info.

Samenstelling

Je neemt met minder geen genoegen en wilt een combinatie aan bedrijfsuitingen hebben. Maar wel minimaal een logo, visitekaart en een bedrijfswebsite.

Wil je echt flink uit de band springen dan schakelen we met gemak op naar een breder pakket met o.a. concept ideëen, complete kantooruitingen, advertenties, posters, buitenreclame, en meer. Neem contact op voor alle details en krijg deze items in ’the pocket’!