RECLAMEBUREAU – FREELANCE.

Grote klus maar te weinig capaciteit?

Reclamebureau’s met grote accounts werken met professionele teams. Echter kan het voorkomen dat een persoon uitvalt door ziekte of vakantie. In dat geval is JAM16 op freelance basis in te huren op veelzijdige creatie disciplines.

De mogelijkheid is er om flex vanuit de basis in Almere werkzaamheden uit te voeren, maar wanneer het project vereist om op locatie aanwezig te zijn dan is dat geen probleem. Mits de locatie zich rond de periferie randstad, midden Nederland bevindt.

Art Direction

Binnen een creatief team werken we graag aan die te gekke ‘big idea’ voor een prachtaccount.

Het is altijd weer een prettige uitdaging om, in combinatie met een copywriter, een wereld te creëeren die het publiek compleet vervoert in de boodschap van jullie klant. JAM16 weet een origineel concept niet alleen te bedenken, maar ook visueel uit te werken en binnen het team uit te zetten.

On- Offline Design

Is er al een goed concept voorhanden en is er vooral nood aan de uitvoeringskant, dan springen wij graag bij.

De expertise strekt zich uit binnen het totale drukwerk spectrum, zoals: corporate ID, outdoor reclame, POS, verpakking, premium, DM, incentive, flyer, fleetmarketing, etc. Online werken we websites en webshops tot en met bannering uit. Programmeren geven we liever door aan dedicated professionals.

Illustratie

Een goed concept moet overtuigend aan de klant gepresenteerd worden. Dat kan digitaal, maar ook in schets.

Wij realiseren in deze tussenfase vlotte visuals in de vorm van storyboards om spotjes en campagnes visueel ’tastbaar’ te maken. Dit gebeurt digitaal, waardoor het proces wordt versneld. Illustraties leveren we uitgewerkt voor o.a. game ontwikkeling of ‘food packaging’, waar met name karakterdesign onontbeerlijk is.

Muziek

Wanneer het niet volstaat om ‘stock’ muziek bij een project te gebruiken dan bieden wij maatwerk tunes.

Bijvoorbeeld als ondersteuning van een videobumper, een radiospotje of een unieke een ringtone. Instructie- en vlog video’s zorgen hiermee voor een unieke ervaring. Met name deze compacte audioprojecten zijn een frisse afwisseling in het expertise aanbod van JAM16. Grote producties laten we over aan ‘dedicated’ muziek productiebedrijven.

Art Direction

On- Offline Design

Illustratie

Muziek